Pluimveepraktijk Noord & Oost

  • Pluimveepraktijken
  • Pluimveepraktijken
  • Pluimveepraktijken
  • Pluimveepraktijken

Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken vormen een belangrijk onderdeel van bedrijfsbegeleiding. Samen met de pluimveehouder kan zo gestreefd worden naar een optimaal bedrijfsresultaat.

Binnen Pluimveepraktijk Noord & Oost zijn zeven IKB erkendekaart nederland 2 dierenartsen werkzaam. Zij begeleiden pluimveebedrijven in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Noord-Holland. 

Dierenartsen bieden veterinaire zorg in geval van ziekte en uitval, en ze geven adviezen omtrent entschema's, management en hygiëne. Daarnaast worden reguliere werkzaamheden uitgevoerd zoals vaccinaties, monsternames en exportkeuringen.  

Tijdens bedrijfsbezoeken kunnen de dierenartsen secties uitvoeren en kunnen er monsters genomen worden voor aanvullend bacteriologisch onderzoek.

 
Op basis van bedrijfshistorie (welke is vastgelegd in AVIDATA), hokbeelden, klachten, sectie- en laboratorium uitslagen, kan een specifiek advies voor uw bedrijf uitgebracht worden. 

DSC 0148    DSC 0142

Dierenartsen worden in het veld bijgestaan door een HOSOWO-gecertificeerde buitendienstmedewerker, voor het nemen van (Hygiëne/Salmonella) monsters en het verzorgen van distributie. 

 

slagharen

Pluimveepraktijk Noord & Oost
Herenstraat 79
7776 AM SLAGHAREN

 

Postadres:
Postbus 5
7776 ZG
Slagharen


Telefoon:
0523 687368

   

 

Fax:
0523 687373

 


E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Pluimveepraktijk hr


vulcontactformin

 

© Copyright Gespecialiseerde Pluimveepraktijken Nederland 2012 - Foto's door Jan Albers